Az 1998-ban alapított CastleNet  megbízható és hatékony megoldást kínál a hálózati kommunikációs eszközök piacán. Fő profiljuk ezen termékek fejlesztése, gyártása és eladása.  A termékek közt szerepelnek kábelmodemek és ADSL megoldások egyaránt.

A CastleNet rendelkezik a megfelelő technológiai háttérrel amely a gyártáshoz és fejlesztéshez szükséges LAN, WAN, és vezeték nélküli hálózatok területén is. Ezen felül alapos megoldásokat szolgáltatnak ügyfeleik számára a dizájn fejlesztésén keresztül, a gyártás megtervezésén át, egészen a kereskedelmi felhasználásig. MSO, Telekommunikációs és Internet szolgáltató cégek számára nyújtanak megoldást.

A gyors Gyártástól-Eladásig (Time-to-Market) idő és a jó minőség, alacsony áron szemlélet a cég fő irányelve, melynek köszönhetően taiwani és kínai üzemei hatalmas ütemben fejlődnek, és mára már teljesen átálltak termékeik tömeg gyártására.

A nemzetközi üzleti csapatuk pedig segítséget nyújt a disztribútoraiknak, hogy termékeik a globális piac minden szegletébe eljuthassanak. A partnerekkel való együtt működés lehetővé teszi, hogy kormányok,cégek, és háztartások is igénybe vehessék a CastleNet termékeit. Lényeges szempontjuk az, hogy hosszú és gyümölcsöző kapcsolatot ápoljanak partnereikkel a közös fejlődés érdekében.

Mindenegyes CastleNet termék létre jöttének célja, az hogy jobb digitális élet élményt hozzon létre. Célkitűzésük, hogy támogassák a telekommunikációs cégek piaci trendhez való megfelelését, amely magában foglalja a növelt teljesítményt és a szélessávú kommunikáció minőségének fejlesztését

 

 

 

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...