A hiteles és sikeres munkavégzésünk szempontjából fontosnak tartjuk, röviden ismertetni azt a partneri kört, (a teljesség igénye nélkül) amely hatékony támogatása megalapozza ügyfeleink igényeinek lehető legtökéletesebb kielégítését.

 

 

 


 

A GAMAXNET Kft 1994 óta foglalkozik adatkommunikációs eszközök és szoftverek értéknövelt disztribúciójával. A gyárak kiválasztásánál fő szempontunk volt a magas műszaki és minőségi színvonalú termékválaszték, piaci igényekhez igazodó termékek, valamint a jó technikai és marketing támogatás. Az így kialakult beszállító partnerek a nemzetközi piac elismert, vezető szereplői, a képviselt gyárak termékválasztéka biztosítja számunkra, hogy bármilyen adatkommunikációs igény felmerülése esetén is a legmegfelelőbb megoldást tudjuk kiválasztani.

Jelenleg, több mint 20 év szakmai tapasztalat és komoly referenciák birtokában, a GAMAXNET Kft. az egész országra kiterjedő viszonteladói hálózattal rendelkezik. Viszonteladóink számára biztosítjuk az értékesítéshez szükséges műszaki és kereskedelmi információkat, szükség szerint eredeti gyári prospektusokat. Az értékesítés segítése érdekében rendszeresen készítünk magyar nyelvű termékleírásokat és üzembe helyezési útmutatókat viszonteladóink számára.

Korábbi sikeres és szakmailag kiemelkedő Scientific Atlanta disztribútorként 2007-ben lett a GamaxNet Kft a Cisco Systems partnere. Jelenleg, a Cisco Premier Partnereként, termékek folyamatosan bővülő palettáját kínáljuk: IPTV-, CMTS-, DVB- eszközök, VoIP eszközök, Set top boxok, kábelmodemek, routerek, switchek, egyéb adat- és telekommunikációs eszközök szállítása és műszaki támogatása.

Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük a magas színvonalú és gyors technikai támogatás biztosítását a vevőink számára, melyet több magasan kvalifikált szakemberünk lát el telefonon, illetve igény szerint helyszíni támogatást is biztosítunk.

A GamaxNet Kft. 2004 decemberében sikeres ISO audit eredményekként ISO 9001 minősítést szerzett.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...