index

A Shenzhen Dinstar Technologies Co., Ltd. egy high-tech vállalat, amely VoIP és értéknövelt IP alapú hang szolgáltatásokra szakosodott. IP termékek gyártásában piacvezető Kínában és a

legteljesebb termékpalettával rendelkezik az iparágban.

A Dinstar magasan képzett, profi K+F csapata rengeteg szakértőből áll, akik gyakorlottak a távközlési hálózatok, az adatátvitel, a mobil kommunikáció és a hálózati integráció területén.

A Dinstar termékei közt megtaláljuk az E1/T1 gatewayeket, a VoIP GSM/CDMA gatewayeket, az access gatewayeket, a softswitcheket, és teljes körű értéknövelt Internetes hang szolgáltatásokat, melyeket kiforrott műszaki megoldások és jó kompatibilitás jellemez. Sőt, a Dinstar VoIP termékei kiemelkedőek mind a rendelkezésre állás, a kezelhetőség és karbantartás szempontjából is.

 Megoldások

 

Askozia SMB megoldás

Askozia rendelkezik egy rendkívüli intuitív telefonos rendszerrel, a vállalkozások számára. Ez a népszerű szoftver az AskoziaPBX, ami szabványos PC hardverekkel vagy több beágyazott platformmal rendelkezik. AskoziaPBX hihetetlenül könnyen használható, támogatja a VOIP, ISDN, analóg és GSM vonalakat, rendkívül költséghatékony mivel olcsóbb, mint egy VOIP telefon.

askozia

 

 

3CX PBX megoldás

A felhasználók könnyedén tudnak faxolni fonetikusan intergrált és elektronikus faxon keresztül, a DAG Dinstar VoIP Gateway-el és a 3CX softswitch-el.

3cx

SIM Cloud

A SIM cloud egy nagyon fontos összetevője a Dinstar vezeték nélküli VoIP megoldásának, ami cloud alapú technológián alapul. Amellyek használatával irányítani tudunk többszörös, SIM Bankokat, különféle GSM átjárókat amikkel készíthetünk egy rugalmas GSM VoIP megoldást. Felhasználásra kész, A vásárlóknak nem kell telepítenie extra hardvereket, valamint a használata nagyon egyszerű. A SIM cloud rendelkezik eszközkezelővel, SIM kártya kezelővel, emberi viselkedést szimulálóval, nyitott webszervíz alapú API-val.

simcloud

 

Áttekintés

Napjainkban, a gyors növekedés a VoIP technológiával, nagyszerű lehetőséget ad a szolgáltatóknak valamint csökkenti a működési költségeket, és rugalmas hálózat fejlesztést. Mint egy stabil, nagy hatású, jövedelmező, VoIP megoldás ami lehetővé teszi a szolgáltatóknak hogy kiépítsenek egy konvergens távközlési infrakstruktúrát. A Dinstar VoIP alapú megoldásával, a szolgáltatók nyújtanak a vevőknek nagy körben értéknövelt hanszolgáltatást. Pl: Konferenciahívás, IP alapú fax, webhívás. Ezek a szolgáltatások beépülnek különböző szolgáltatói hálózatokba, amelyek kiszolgálását a saját adatközpontjuk végzi.

 

Asterisk PBX megoldás

asterix1

 

ast2

 

ast3

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...