A welltechről bővebben

Welltech Technology Co. Ltd. 1988-ban alakult meg Taipeiben, Taiwanon azzal a céllal hogy összekapcsolja az embereket különböző technikákkal, azóta szerves részét képezi a közösségnek több mint egy évtizede. A cég elkötelezett a kommunikációs és hálózati megoldások terén, erős tudás és szakértelem jellemezi a VoIP szolgáltatásban.

A Welltech piacvezető gyártó Taiwanon a VoIP technológiában, több éves tapasztalttal rendlelkezik a H.323 és SIP protolok terén. Számtalan sikeres terméket fejlesztett az FXS és FXO átjáróktól kezdve az IP telefonokon, E1/T1 Trunk átjárókon és SIP Proxy szervereken át az USB-s és szoftveres telefon megoldásokig.

A Welltech kiemelkedően jó  hangminőségű termékei révén népszerű a VoIP piacon. A termékpalettáján megtalálhatóak a kicsi CPE oldali átjárók, CO oldali átjárók, SIP Proxy szerverek ezáltal teljes VoIP megoldást kínál mind a kisvállalatoknak, a multinacionális vállalatoknak, de akár a szolgáltatók részére is. A legújabb termék, az Ip alapú hang szolgáltatásokkal felvértezett router, amely a SIP protokollt is támogatja, megfelel a jövő kommunikációs igényeinek is.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...