medium

2002-es alapítása óta az OpenVox a nyílt forráskódú piac egyik vezető gyártójává nőtte ki magát, köszönhetően az innovatív és különösen költséghatékony VoIP termékportfóliónak.

Az OpenVox Communication Co Ltd céljául a nyílt forráskódú hardver és szoftver telefónia megoldások terjesztését tűzte ki. Kiváló minőségű termékeivel és hatékonyan működő technikai és logisztikai támogatása révén az OpenVox már több mint 90 országban van jelen erős, kiterjedt partnerhálózattal, megbízható viszonteladókkal, rendszerintegrátorokkal és különböző stratégiailag fontos hardver illetve szoftverfejlesztőkkel.

Az OpenVox kiemelkedő teljesítményű és folyamatosan továbbfejlesztet, minden igényt lefedő termékpalettája tökéletesen illeszthető a vezető nyílt forráskódú telekommunikációs platformokkal:Asterisk®, trixbox®, Elastix®, PBX in a Flash, AskoziaPBX®, Voyage-Linux.

Az OpenVox a nyílt forráskódú számítógépes telefónia kiszolgálás elkötelezett híve, amely áthatja a szoftverek és hardverek termékskáláját is. Több mint 10 év tervezési és üzemeltetési tapasztalat birtokában professzionális termékek szerepelnek a kínálatban, versenyképes árképzéssel.

Az eszközök mindegyike használatra kész a vezető nyílt forráskódú telefóniás projektekkel, pl: Asterisk. A végfelhasználók saját maguk építhetnek fejlett, de megfizethető telefon rendszereket.

OpenVox – VoIP csatolók

A VoxStack az OpenVox innovatív VoIP csatoló családja, amelyek az iparág első Asterisk alapú Hot-swap VoIP átjárói. A VoxStack csatolók kreatív moduláris felépítést kaptak, amely révén akár 5 beépíthető VoIP átjáró modul csatlakoztatható szükség szerint különböző telekommunikációs feladatok ellátására: GSM, FXO/FXS, BRI, E1/T1 (Megjegyzés: a jelenlegi verzió csak GSM/FXS interfészeket támogatja, a továbbiak később lesznek elérhetőek).

A VoxStack család az iparág legelső Asterisk alapú átjárója, amely GSM és FXS interfészekkel rendelkezik. Tökéletes rugalmasságot biztosít és egy VoIP átjáróban nyújtja az asterisk funkciókat.

A VoxStack VoIP átjárók akár 20 GSM csatornát vagy 40FXS portot tartalmazhatnak, vagy ezek bármilyen kombinációját a legfeljebb 5 GSM/FXS bővítőmodul révén.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...