A Cisco Systems Inc.

A Cisco Systems Inc. magyarországi leányvállalata 1995-ben kezdte meg működését. Jelenleg mintegy 75 munkatárssal lát el kereskedelmi, marketing és műszaki feladatokat. A Cisco Magyarország kereskedői és rendszermérnökei támogatják a magyarországi rendszer integrátorok, disztribútorok és viszonteladók alkotta közel 350 vállalat összes Cisco-val kapcsolatos üzleti tevékenységét. A Cisco Systems Inc. világszerte élen jár a technológiai újdonságok, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában. A Cisco Magyarország székhelyén működő hálózati laboratórium is ezt a célt szem előtt tartva biztosít lehetőséget a legmodernebb technológiák azonnali adaptálására, tesztelésére.

h2

A Cisco nemzetközi tevékenysége

Az 1984-ben alapított Cisco Systems a hálózati gazdaság előfutárából mára a világ egyik legjelentősebb nemzetközi nagyvállalatává vált. Alapítói, a kaliforniai Stanford Egyetem tudósai, úttörő szerepet vállaltak az IP protokoll fejlesztésében, amely a belső hálózatokon, illetve az Interneten keresztül folytatott kommunikáció alapvető szabványa lett. A Cisco Systems IP alapú hálózati megoldásai biztosítják mind az Internet, mind a legtöbb nagyvállalat, felsőoktatási és kormányzati intézmény számára az adatkommunikációs kapcsolatot.

A Cisco az Internetgazdaság informatikai alapját megteremtő hálózati eszközök világviszonylatban is legnagyobb gyártója és forgalmazója.

nk_img_2A Cisco teljes értékű hálózati megoldásokat kínál, amelyek az egyéni felhasználók, illetve számítógépes hálózatok számára egységes információs rendszert biztosítanak, és lehetővé teszik, hogy más hálózatokhoz kapcsolódjanak. A Cisco mind a hálózatépítéshez, mind pedig a hálózati hozzáféréshez szükséges termékek legszélesebb skáláját kínálja. Ezen technológiák között megtaláljuk az új generációs routereket és switcheket, az IP-alapú hang-, adat-, és videoátvitelt, az optikai hálózatokat, a vezetéknélküli és adattároló hálózatokat, biztonsági megoldásokat, szélessávú technológiákat és a tartalomszolgáltató hálózatokat egyaránt

Mára az Internet mindennapi életünk részévé vált, új lehetőségeket nyit az üzleti életben, az oktatásban és a szabadidő eltöltésében. A Cisco Systems világszerte élenjár az innovatív termékek és technológiák fejlesztésében, valamint a kutatás-fejlesztés támogatásában.nk_img_1

A Cisco Systems egyedülálló internetes üzleti megoldásai révén új utakat nyitott a hálózati alkalmazások, így az ügyfélszolgálati, értékesítési, oktatási és pénzügyi menedzsment tevékenységek terén, az e-businesst a mindennapi gyakorlatban is megvalósítva.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...