A CTC Union 1992-ben alakult, mára viszont világméretű piaccal rendelkező magas technológiai színvonallal és tapasztalattal rendelkező, professzionális hálózati szolgáltatásokat biztosító, főként optikai eszközöket gyártó vállalat. A széleskörű hálózati megoldásokat biztosító gyár spektruma kiterjed a katonai, ipari, kormányzati, oktatási és természetesen vállalati szférára is. A termékválaszték szélessége és mélysége egyaránt kiterjed a rövid (UTP; BNC; Multimódos Fiber modulok) és hosszú hatósugarú (Single mód; WDM) modulokra, és Fiber optikai konverterekre, melyek a vállalat fő profilját alkotják.

frm220fxofxsFRM 220 sorozat

Moduláris felépítésű, menedzselhető média konverterek, és optikai- valamint Ethernet átjárók.

 

 

 

 

FMC_1000MSFMC sorozat

Egyszerű, olcsó, ugyanakkor megbízható standalone média konverterek, és optikai- valamint Ethernet átjárók.

 

 

 

 

 

 

vdtu2a_304LAN kiterjesztés

A LAN kiterjesztés legolcsóbb alternatívája a VDTU2A-301, amely G993.1/G993.2 VDSL2 technológia használatával egyetlen réz érpáron akár 100Mbps átvitelt tesz lehetővé. A LAN extender segítségével  az Ethernet szabványban foglalt távolsági korlátozásoknál sokkal messzebbre továbbítható a forgalom, a felsőbb rétegbeli protokollok  számára is átlátszó módon. Kimondottan LAN to LAN kiterjesztésre tervezett  eszköz

 

 

 

Industrial_SFP_TransceiverOptikai Adó-Vevő (SFP)

10/100 Mbps-től  akár 10Gbps átvitelig, szimpla- vagy multi-módusú, egy- vagy két optikai szálas kivitelben.

 

 

 

Balun-P_S_Balun-B1_B2BALUN

A Balun elektromos jelek átalakítására szolgáló eszköz: kiegyenlített elektromos jeleket alakít kiegyenlítetlenné és vissza. További felhasználása az impedancia megváltoztatása a csavart érpár 120Ω értékéről a koaxiális 75Ω-ra. Az E1-es balun alapvető funkciója E1-es vivőjel átvitele koaxiális kábelről CAT-5 UTP kábelre.

 

 

 

Switchek

Ipari megoldások

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...