MPEG-2/MPEG-4 Receiverek és Dekóderek

 

„Rugalmas vevőkészülékek alkalmazások teljes körének támogatására”

A megbízható MPEG-2 és MPEG-4 teljesítményt nyújtó Scientific Atlanta kódolók a sokoldalú, rugalmas MPEG-2 és MPEG-4 vevők és dekódolók teljes termékpalettájával alkotnak tökéletes egészet. Minden egyes berendezés egy adott alkalmazáshoz tökéletesen megfelelő formával és tulajdonságokkal van ellátva.

Az egy programot dekódolni képes vevőkkel szemben léteznek alkalmazások a multi-dekódoló vevőkhöz (MDRs), melyek több programot tudnak dekódolni egyetlen átviteli streamből. A Scientific MDR-ek egyszerre akár 16 programot tudnak dekódolni valamint továbbítják az „in-the-clear” MPEG kódolású programokat.

000000665_d9894.jpg.jpg_orig

Az L-Band bemeneten kívül számos vevőegység ASI vagy IP inputtal van felszerelve, hogy ki tudják szolgálni a földi sugárzási hálózatokat is, ne csak a műholdas vonalakat.

000000666_d9804.jpg.jpg_orig

A tartalom biztonsága érdekében a vevőkészülékek különböző modelljei támogatják a PowerVu, DVB vagy BISS feltételes hozzáférést. Ezen túlmenően az egyik legújabb vevőkészülék támogat többféle conditional access (CA) rendszert, valamint egy olyan korszerű útvonalat biztosít, amellyel több videó vihető át a meglevő műholdas sávszélességen; DVB-S2 használatával, amely a második generációs szabvány digitális videó műsorszórásra műholdon keresztül.

000000667_d9846.jpg.jpg_orig

A speciális, üzleti és privát hálózatok részére egy célzott funkciót kiszolgáló vevőkészülékek elérhetőek, a lehető legjobb áron, miközben biztosítják az egyedi követelményeket az alkalmazásokhoz, mint például a kiegészítő adatok továbbítása.

Letölthető adatlapok itt:

Cisco D9894 HD/SD AVC Low Delay Contribution Decoder

Cisco D9859 Advanced Receiver Transcoder

Cisco D9854-I Advanced Program Receiver Data Sheet

Cisco Model D9844 Commercial Decoder

Cisco PowerVu Model D9850 Program Receiver

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...