Danalock V3 okos zár

danalock_logo_v2

 

 

 
Automatikus feloldás

Nincs szükség arra, hogy a kezében lévő élelmiszereket, tárgyakat letegye, a Danalock V3 felismeri az érkezését és kinyitja az ajtót.

Rugalmas beléptetés

Adjon hozzáférést más felhasználóknak, vagy kapcsolja össze Danabridge-el, így bárhonnan  zárolhatja, feloldhatja és figyelemmel kísérheti.

Tartós akkumulátor-élettartam

A Danalock átlagos elem élettartama 12+ hónap a napi használat függvényében. Az akkumulátor állapota könnyen megtekinthető az alkalmazásban.

 
 
 
 

DV3-on-door-w-app

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adjon hozzáférést otthonához

 

A Danalock V3 egy vezeték nélküli intelligens zár, amely lehetővé teszi az otthonába való bejutást egy okostelefon segítségével. Nem kell aggódnia az elveszett kulcsok  vagy elfelejtett jelszavak  miatt, használja az okostelefonját  az ajtó zárolásához vagy feloldásához.

A Danalock V3 tulajdonosaként korlátlan számú digitális kulcsot hozhat létre családtagjai, barátai, vendégei vagy segítői, például házvezetőnő vagy házmester számára. Minden felhasználó hozzáférési szintjének programozása, mely lehet  állandó vagy ideiglenes hozzáférés . Figyelmeztetések beállítása, így pontosan tudja, hogy mikor ki használja a zárat.

 
 
 

A

utomatikus nyitás érkezéskor. Tele a keze? A Danalock V3 intelligens zár érzékeli hogy közeledik a bejárathoz és  és kinyitja az ajtót. A további kényelme érdekében  konfigurálhatja a Danalock V3-at az ajtó újbóli lezárására miután belépett.

 
 
 

image

 

Élvezze a kényelmet

Forgatás rásegítés

 

A Danalock V3 motoros reteszelési segítséget nyújt a Twist Assist segítségével. Ezzel a funkcióval könnyedén elforhgathatja a hüvelykujjával a zárat.

Ha aktiválja ezt a funkciót, csak néhány fokot kell fordítania a  Danalockon, és a motor átveszi a bezárási vagy kinyitási műveletet.

 
 
 

Kompatibilis bármely szabványos ajtóval

 

Az országspecifikus adapterekkel a Danalock V3 általában minden ajtótipussal kompatibilis. Illeszkedik a három leggyakoribb típusú cilinderhez: ovális zár, Scandi cilinder, csepp alakú eurócilinder és amerikai zár.

zarak

 
 

 

Erős biztonság

A Danalock V3 egy továbbfejlesztett titkosítási módszert használ az adatok továbbítására (AES 256), amely ugyanaz a titkosítási technológia, amelyet a kormányok és a hadsereg használ az információk biztonságának megőrzésére. Az intelligens zár és az okostelefon közötti kommunikációt a TLS 1.2 speciális biztonsági protokoll védi. A Danalock V3-at hitelesítő digitális kulcsok egy HSM-chipben vannak tárolva, amely biztosítja, hogy minden kulcsot cseréljenek a chipből történő személyes adatok nélkül.

 
 

Danalock V3

Verzió összehasonlítás

versions

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...