A MultiTech valódi arca

 

A MultiTechről bővebben

Multi-Tech Systems, Inc. az egyik vezető vállalat a kommunikáció technológiai platformok világában, több mint 40 éve. Széles skálán kínál teljesen mértékben tanúsított és szolgáltató által jóváhagyott külső és beágyazott modemeket, routereket és átjárókat. Multitech több ezer felhasználó számára dolgozik világszerte, és könnyed elérést biztosít celluláris, analóg, Wi-Fi®, Bluetooth®, LoRa, GPS és más M2M kommunikációs IoT szolgáltatásokkal.

Cégünk jövőképe és missziója

Jövőkép: Vezető szerepet betölteni termelő és gyártó adatátviteli eszközök világában, szolgáltatások és megoldások nyújtása, amellyel bővíthetjük a csatlakozási lehetőségeket.

Misszió: Innovatív szolgáltatások nyújtása, átfogó és rugalmas megoldások a vevőink, partnereink, dolgozóink visszajelzése alapján. Kihasználjuk a műszaki affinitásunkat ezáltal  megalkotunk egy olyan kultúrát ahol a dolgozóink fejlődhetnek.

mts_bldg

The MultiTech központja Minnesotaban

 

Miért a MultiTech?

BSI RegisteredÚgy terveztünk meg a termékeinket hogy könnyed elérést biztosítsunk a vevőink számára, a különböző alkalmazásokkal valamint irányítási és működési költségek csökkentésével. Elismert ipari vezetők, szakmai egyesületek, és más hatóságok által. A  MultiTech magas a hírnevet nyert el a tervezésével, a házon belüli fejlesztésével és gyártásával.

A fő jelszavunk mindig a minőségbiztosítás volt, ragaszkodunk az ISO 9001:2008 és a ISO 13485 minőség irányítási rendszerekhez amivel 100%ban tesztelünk minden egyes terméket. MultiTech kiveszi a kockázatot a fejlődési folyamatból azáltal, hogy több mint 30 szolgáltatóval és 80 országban biztosít M2M megoldásokat széles skálán.

 

Hogyan tudok MultiTech terméket vásárolni?

A Multitech termékeket USA-ban gyártják, a cég vállalati központjában Mounds Viewben, Minnesotában. A termékeket elsősorban hivatalos disztribútorok, és értéknövelő viszont eladók forgalmazzák. A MultiTech egyedi termékeket is értékesít a partnereinek az OEM programon keresztül.

 Tények

Multi-Tech Systems-et 1970-ben alapította Dr. Raghu N. Sharma. Majd 2007 Áprilisában Dr. Sharma elhunyt, de a szellemiségét tovább vitte a cég, valamint a Ragnu Sharma Főiskola ösztöndíjas végzős diákjai és tanárai.

Kutatás és fejlesztés

  • 80 amerikai szabadalom a számos nemzetközi szabadalom fölött;
  • Hűséges mérnöki csapat;
  • Házon belüli EMI és homologizációs teszt laborok.

 

GyártásMulti-Tech's Production Lines

  • 100 %-os funkció tesztelés minden egyes termékre;
  • Legkorszerűbb gyártó létesítmény Minnesotában;
  • ISO 9001:2008, ISO 13485 szabványok valamint UL és CSA, tanúsítványok.

 

Értékesítési csatornák

  • Forgalmazók és viszonteladók világméretű hálózata,
  • Kifejezetten OEM vevőkre való koncentráltság.

 

Környezetvédelmi kezdeményezések

A Multitechnél, mi elhivatottak vagyunk a fejlődő és gyártó termékekre környezetre felelős módon. MultiTech’s „Tervezés a környezetért” kezdeményezést 15 éve kialakítottuk, amivel törekszünk a környezetszennyezés megelőzésére, hulladékcsökkentésre és a termékeink csomagolásának könnyed újrahasznosítására.

MultiTech egy újabb nagy lépést tett meg a környezetvédelmi kérdések lépcsőjén, sikerült megvalósítani az ólommentes gyártást, amivel a cégcsoport megfelel az RoHs irányelvnek. A Multitech elkötelezett, amellett hogy az egyik vezető gyártó, szívügyeként tekinti a környezetvédelmet és tovább dolgozik azon hogy minimalizálja a káros anyag kibocsájtást.

 

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...