A Digi külső Serial szerverei teljes hálózati kapcsolatot biztosítanak gyakorlatilag bármilyen soros-portú eszköznek. Megbízható TCP/IP protokoll köteget tartalmaznak, távfelügyeleti lehetőséget biztosítanak mind soros és hálózati interfészen és támogatják a Digi által szabadalmaztatott Real Port COM port átirányítót egy teljesen átlátható COM vagy TTY kapcsolathoz.

PortServer® TS Family

A PortServer TS serial szerverek egyszerű, megbízható és költséghatékony megoldást kínálnak több soros eszköz összekapcsolására Ethernet szabvány segítségével. Elérhető 1,2 vagy 4 RS-232 porttal. A felhasználási területek közé tartoznak a boltok kasszái, az épület felügyelet vagy akár az orvosi rendelők.

ConnectPort™ TS Family

A ConnectPort TS eszközcsalád tagjai Serial eszközök hálózati kapcsolatát és távoli Ethernet switch szolgáltatást biztosítanak. Több soros és Ethernet portja révén ideális orvosi, közüzemi, közlekedési, kereskedelmi és POS, automatizálási és banki alkalmazásra is.

Digi Connect® Family

A Digi Connect SP egy valódi Plug-and-Play eszköz, amely egy compact form factor méretben nyújt megbízható serial port kapcsolatot. Elérhető előre feltöltött Digi Plug-and-paly firmwarerrel, mellyel a csomagolásból kibontva azonnal működésre kész, vagy a Digi JumpStart Kittel egyéni beágyazott alkalmazásokhoz.

Digi One® Family

A Digi One SP megbízható és költséghatékony hálózati kapcsolatot biztosít gyakorlatilag bármilyen serial eszköznek. Az egyik legkisebb létező eszköz, egyedülállóan kicsi késleltetéssel, akár 230 Kbps átviteli sebességgel, teljes modem és hardver felügyelettel.

Etherlite family

Az EtherLite network serial concentrator család segítségével soros portokat adhatunk az Ethernet hálózathoz, ezzel szükségtelenné téve soros adapterek beépítését a szerverekbe. Könnyű telepítést, hatékony és kontrollált hálózatot biztosít alacsony portonkénti áron. Elérhető 2-től 32 portig, így az EtherLite használható a kereskedelemben (POS terminálok), adatgyűjtésnél, folyamatirányításnál, routerek, hubok, switchek, PBX-ek és bármilyen soros porttal rendelkzeő hálózati eszköz konzol menedzsmentjénél.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...