1

Könnyen telepíthető és megbízható költséghatékony vezeték nélküli rendszerek csatlakoztatása bárhol, bármikor.

 

    • Kiszállások csökkentése: Korlátozzuk valamennyi nem tervezett illetve helyi karbantartási költséget, távoli eszközök segítségével.
    • Működési költségek csökkentése: Az átfogó adatok elemzése napról napra történik, amely lehetővé teszi a karbantartási költségcsökkentést.
    • Munkabiztonság növelése: Munkásbiztonságot és alacsonyabb biztosítási díjakat teremtünk azáltal, hogy veszélyes munkakörnyezetekben használunk vezeték nélküli rendszereket és érzékelőket.
    • Üzemszünet tudatosság: Időben reagálunk a kérdésekre, és korlátozzuk az üzemszüneteket valamint az ütközések időtartamát.

 

Megoldások

industries_energy_digital_oil_field

Digitális Olajmező: A megoldások az okos wellsite csővezetékeket teszik lehetővé, amellyel lehetőség van fúrásra és a szállítási műveletek elvégzésére távvezérléssel.

 

featured-energy

Kereskedelmi és ipari marketing: Csatlakozási megoldások, mérőeszköz-kezelő rendszerekre.

 

Piac kereslet : Intelligens átjárók és kétirányú csomópontok az okos energia gazdálkodásért és keresleti válaszrendszerekért.

Piac kereslet: Intelligens átjárók és kétirányú csomópontok az okos energia gazdálkodásért és keresleti válaszrendszerekért.

industries_energy_dist_automation

Disztribúció automatizálás: Kommunikációs eszközös távoli állomásai, SCADA rendszerek, visszakapcsolók, kondenzátortelepek, és más átviteli berendezések.

Napelem: Cloud- engedélyezett vezeték nélküli megoldások átalakítóknak, mérőóráknak, nyomkövetőknek, és szenzoroknak.

Napenergia:  Cloud-engedélyezett vezeték nélküli megoldások átalakítókhoz, mérőórákhoz, nyomkövetőkhöz, és szenzorokhoz.

Szél: Celluláris routerek és nagy hatótávolságú rádió frekvenciás modemek, a szélenergia rendszer összekapcsolhatóságáért.

Szélenergia: Celluláris routerek és nagy hatótávolságú rádió frekvenciás modemek, a szélenergia rendszer összekapcsolhatóságáért.

Elektromos járművek: Töltőállomások és alrendszerek, távfelügyeleti megoldással.

Elektromos járművek: Töltőállomások és alrendszerek, távfelügyeleti megoldással.

Tartályok figyelése:Egy és több tartály távfelügyelete

Tartályok figyelése: Egy és több tartály távfelügyelete.

Beszélni szeretne a DIGI energetikai szakértőkkel? Itt írhat nekünk.

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...