JOGI NYILATKOZAT

   A honlap teljes tartalma a GAMAXNET KFT. tulajdona, illetve rendelkezése alatt áll.
   A honlap tartalma szerzői jogi védelem alatt áll. Amennyiben a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény másként nem rendelkezik, a honlap egyetlen része sem másolható vagy publikálható a GAMAXNET KFT. előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül.
   A GAMAXNET KFT. hozzájárul ahhoz, hogy a felhasználó a honlap tartalmát kizárólag személyes, nem kereskedelmi célra letöltse, de a tartalom módosítása vagy jövőbeni reprodukálása nem megengedett. A tartalom bármely más célra történő másolása vagy használata tilos.
   A GAMAXNET KFT. törekszik a honlapon megjelenő adatok és információk folyamatos frissítésére és pontosítására, ugyanakkor semmiféle szavatosságot nem vállal azok pontossága, aktuális helyessége vagy teljessége tekintetében.
   Az GAMAXNET KFT. semmilyen felelősséget nem vállal a honlap megtekintéséből vagy elérhetetlenségéből, vagy az ott található információk felhasználásából eredő esetleges károkért és sérülésekért.
   A honlapon linkek és hivatkozások mutathatnak más webhelyekre, de a GAMAXNET KFT. -t semmilyen felelősség nem terheli azok tartalmáért, és semmilyen felelősséget nem vállal az azok tartalmából eredő esetleges károkért és sérülésekért. A más weboldalakra mutató linkek csupán kényelmi szolgáltatást jelentenek a honlap felhasználói számára.
   A honlapon megjelenő védjegyek, szolgáltatási márkajelek, kereskedelmi nevek, termékmegjelenés és termékek a szerzői jog védelme alá tartoznak. Felhasználásuk, kivéve, amennyiben az kizárólag a vállalat termékének vagy szolgáltatásának a megnevezését szolgálja, kizárólag a GAMAXNET KFT. előzetes írásos engedélye alapján lehetséges.
   A honlaphoz vagy a GAMAXNET KFT.-nek küldött üzenetek tartalmáért és a benne foglalt információk valóságtartalmáért és pontosságáért egyedül a küldő felel.
  A honlap a látogatóknak nyújtott szolgáltatás. A GAMAXNET KFT. fenntartja a jogot a honlap tartalmának indoklás és értesítés nélküli bármely időpontban történő törlésére, módosítására vagy kiegészítésére.

 

Share this page

FacebookTwitterVimeoShare to Stumble UponMore...