A VDTU2A-304 LAN extender az Ethernet hálózat kiterjesztésére szolgál, 4 Ethernet porttal és 2 telefon csatlakozóval rendelkezik, amelyek közül az egyik a VDSL2 (Very-high-data-rate Digital Subscribe Loop) kapcsolatot biztosítja, a másik POTS csatlakozást tesz lehetővé. A beépített POTS splitter révén szükségtelenné teszi a meglévő réz vezetékek cseréjét. A telefonhálózat lehető legjobb kihasználásával kiemelkedően magas sebesség érhető el: a VDTU2A-304 használatával 300m-es távolságon belül 100/75 Mbps sávszélesség, 1km-en belül 40/10Mbps sávszélesség biztosítható. Az előnyök közé sorolható a minimális telepítési idő és a minimális befektetéssel megvalósítható telefon hálózaton megvalósított interferencia nélküli, egyidejű video-streaming  és adat-forgalmazás.

Tulajdonságok

  • Költséghatékony Bridge két Ethernet LAN összekötéséhez
  • Plug-and play: könnyű telepítés
  • Választható CPE és CO mód: két működési opció került beépítésre az eszközbe, megkönnyítve a telepítést és kiszolgállást kisebb eszközparkkal
  • Fast és interleaved átvitel: a fast mód esetén végpontok közötti késleltetés nem lehet több mint 1 mS. Interleaved mód esetén impulzus jellegű zajszűrést végez, bármely 250uS-nál rövidebb idejű zaj esetén, a végpontok közötti késleltetés legfeljebb 10mS.